Nový produkt

BELINKA LASUR TENKOVRSTVÁ LAZÚRA GRAFITOVO ŠEDÁ 31 2,5 L

33,00€

36,00€

-3,00€

Znížená cena!

Tenkovrstvá lazúra, ktorá chráni drevo pred poveternostnými vplyvmi, zároveň aj dekoratívne zafarbuje a zušľachťuje jeho povrch.

Vlastnosti Belinka Lasur:

  • tenkovrstvá lazúra
  • chráni drevo pred poveternostnými vplyvmi
  • jemne matný a menej lesklý konečný vzhľad
  • 19 štandardných farebných odtieňov


S lazúrou chránime vonkajšie časti strešných konštrukcií, fasádne obklady, ploty, kôlne, záhradný nábytok a iné drevené prvky exteriéru a interiéru, keď chceme, aby po natieraní štruktúra dreva bola viditeľná, konečný vzhľad povrchu jemne matný. Vyrábame ho v 19 štandardných farebných odtieňoch.

V prípade, že drevo bude vystavené poveternostným vplyvom alebo vlhkosti, ho pred natieraním výrobkom Belinka Lasur impregnujeme výrobkom Belinka Base. Bezfarebný odtieň Belinka Lasur nie je vhodný na ochranu dreva v exteriéri. Ak chceme na dreve, ktoré je vystavené poveternostným vplyvom, zachovať prírodný vzhľad, ochránime ho výrobkom Belinka Toplasur uv plus.

Spôsob nanášania Belinka Lasur:

Pri prvom nanesení Belinka Lasur musí byť drevo suché, čisté, kvalitne obrúsené a pri použití v exteriéroch natreté prostriedkom Belinka Base. Pri renovovaní starých lazúrových náterov povrch jemne obrúsime, čím odstránime zle držiace častice starej lazúry (brúsny papier 180–220). Pri renovovaní starých krycích náterov (olejová farba, lak) je potrebné tieto najskôr úplne odstrániť a potom postupovať tak, ako pri prvom ošetrovaní dreva.

Aplikácia Belinka Lasur:

Belinka Lasur pred použitím dobre premiešať. Aplikujeme nerozriedený štetcom alebo máčaním. Výdatnosť je 10-12m2 z 1l Belinka Lasur. Náradie čistíme syntetickými riedidlami (S6006).

Zasychanie Belinka Lasur:

Náter je v bežných podmienkach (20 °C, 65 % relatívna vlhkosť vzduchu) suchý v priebehu 8 až 12 hodín. Opätovne natierame po 24 hodinách, resp. keď je predchádzajúci náter úplne suchý. Optimálna teplota na natieranie je od 15 do
25 °C. Čas sušenia sa výrazne predlžuje so znižovaním teploty. Čas sušenia je dlhší aj pri vyššej relatívnej vlhkosti vzduchu.


Varovania

Aby sme sa pri obnovení vyhli stmavenému povrchu, zafarbujúcemu výrobku Lasur môžeme dodať najviac 30 % bezfarebného Lasuru, a takto pripravenou zmesou natrieme povrch.
 

Technické listy a karty bezpečnostných údajov na stiahnutie:

 VL_Lasur_T_1SK.pdf
 Technicky_list_Belinka_Lasur.pdf

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

BELINKA LASUR TENKOVRSTVÁ LAZÚRA GRAFITOVO ŠEDÁ 31 2,5 L

BELINKA LASUR TENKOVRSTVÁ LAZÚRA GRAFITOVO ŠEDÁ 31 2,5 L