Nový produkt

COLOR COMPANY PLESNISTOP 1 KG BIELA

7,50€

Protiplesňová, snehovo biela interiérová farba určená na steny, stropy a iné minerálne, betónové, sadrokartónové a iné súdržné povrchy. Náter obsahuje špeciálne mikrokapsule, ktoré pomáhajú chrániť povrch pred plesňami. Farba je určená do miestností, kde je zvýšené riziko vzniku plesní, miestnosti s obmedzeným vetraním alebo miestnosti s vyššou vlhkosťou ako napríklad pivnica, špajza, technické miestnosti a iné. Náter je vhodný aj do verejných priestorov či výrobných prevádzok ako napríklad kuchyne, pekárne a iné. Pre vysokú paropiepustnosť môže byť farba použitá aj na sanačne omietky.


Návod na použitie: 
Povrch musí byť suchý, čistý, zbavený mastnoty, prachu a nečistôt. Protiplesňovú farbu pred použitím dôkladne premiešajte. V prípade, že na povrchu je existujúca pleseň povrch nečistite, ani mechanicky neostraňujte pleseň. Takto napadnutý povrch najskôr nastriekajte prípravkom Plesnistop, nechajte pôsobiť cca 24 hodín a po tejto dobe pleseň mechanicky odstráňte. Na takto pripravený povrch môžete aplikovať protiplesňovú farbu PLESNISTOP. Náter aplikujte valcom, štetcom alebo striekaním v dvoch vrstvách.


Riedenie:
PLESNISTOP protiplesňová interiérová farba je pripravená priamo na použitie. V prípade potreby riedenia rieďte náter maximálne s 5% vody. Výdatnosť: 5 – 10 m²/kg závisí od savosti podkladu. Spotrebujte: do 24 mesiacov od dátumu výroby. Dátum výroby a veľkosť balenia sú uvedené na viečku.


Biocídny výrobok

Používajte biocídy bezpečným spôsobom.
Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a pripojené informácie o výrobku.

Technické listy a karty bezpečnostných údajov na stiahnutie:

 KBU - PLESNISTOP protiplesňová inetriérová farba.pdf
 Technický list PLESNISTOP protiplesňová interiérová farba.pdf

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

COLOR COMPANY PLESNISTOP 1 KG BIELA

COLOR COMPANY PLESNISTOP 1 KG BIELA