Nový produkt

SLOVLAK AQUALAK MATNÝ 0,7 L

9,10€

Akrylátový vodouriediteľný lak určený pre transparentné nátery výrobkov z dreva.

Spĺňa európsku normu pre povrchovú úpravu hračiek podľa STN EN 71/3 pre priamy styk so suchými potravinami a hračkami aj pre deti do 3 rokov.

Použitie:
na povrchovú úpravu dreva v interiéri ako sú napr. nábytkové dielce, drevené obloženia stien a stropov, dyhované dielce, drevotrieskové a drevovláknité dosky, hračky, detský nábytok a iné.

Aplikácia:
Podklady musia byť čisté, suché, odmastené, zbavené nečistôt a živičných škvŕn. Staré nátery odstrániť prebrúsením, brúsny prach dokonale očistiť. Pred použitím obsah obalu dokonale premiešať! Na ochranu proti plesniam, hubám a drevokaznému hmyzu je pred aplikáciou vhodné použiť ochranný prostriedok na drevo Drevosan. Prvý náter–penetračný sa nanáša lakom zriedeným s vodou v pomere 9 dielov laku a 1 diel vody, prípadne sa riedenie upraví podľa nasiakavosti podkladu. Po zaschnutí laku odporúčame povrch prebrúsiť brúsnym papierom č. 150-240, podľa požiadavky na vzhľad náteru. Druhý, prípadne tretí náter sa prevedie nezriedeným lakom. Medzi jednotlivými nátermi musí byť interval cca. 3-5 hodín. Pri zvýšených požiadavkách na vzhľad náteru sa prevedie medzi jednotlivými nátermi prebrúsenie brúsnym papierom. Nízka teplota a vysoká relatívna vlhkosť spomaľujú zasychanie. Aqualak sa nesmie nanášať pri teplote podkladu a prostredia pod 10°C a relatívnej vlhkosti nad 70%. Všetky pomôcky znečistené lakom musia byť ihneď umyté vodou, zaschnutý lak sa veľmi ťažko odstraňuje.

Výdatnosť:
7 - 9 m2 / kg na jednu vrstvu v závislosti od nasiakavosti podkladu


Zasychanie:
3 – 5 hodín v závislosti od teploty a vlhkosti vzduchu


Riedenie:
Vodou


Skladovanie:
v pôvodných uzavretých obaloch pri teplote + 5 až 25°C
Chrániť pred mrazom!

Technické listy a karty bezpečnostných údajov na stiahnutie:

 AQUALAK - KBU CLP.pdf
 AQUALAK.pdf
 Aqualak.pdf

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

SLOVLAK AQUALAK MATNÝ 0,7 L

SLOVLAK AQUALAK MATNÝ 0,7 L

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: