Nový produkt

COLOR COMPANY KROVSAN PROFI + BEZFAREBNÝ 1 L

10,40€

Vysokoúčinný fungicídny a insekticídny prípravok s okamžitým likvidačným a preventívnym účinkom na ochranu dreva, drevotrieskových a drevovláknitých výrobkov, rôznych drevených prvkov, drevených konštrukcií, krovov, drevostavieb, zrubov, stropov, podláh, obkladov, okien, nábytku, záhradného nábytku, plotov a iných výrobkov z dreva. Prípravok je vysoko účinný proti drevokaznému hmyzu a proti zamodreniu dreva. Je odolný voči poveternosti, je z dreva nevymývateľný

KROVSAN PROFI + je určený ako základný, ochranný a napúšťací náter dreva pod vodouriediteľné alebo syntetické laky a lazúry.

KROVSAN PROFI + obsahuje alkydové spojivo a prísady. Ľahko preniká do povrchu dreva. Po uschnutí je bez zápachu.

Návod na použitie: povrch dreva musí byť suchý, čistý, zbavený mastnoty a nečistôt. Pred použitím prípravok dobre premiešajte. Prípravok je pripravený priamo na použitie. Nesmie sa aplikovať na zmrznutý povrch, ani byť v priamom kontakte s pôdou alebo povrchovou vodou. Prípravok je určený na drevené fasády, okná (vnútorné aj vonkajšie časti), dvere, garáže, krovy, okenice, zábradlia a iné výrobky v exteriéri.

V prípade použitia v interiéri doporučujeme použiť vrchný náter. Produkt by mal byť aplikovaný rovnomerne, aby sa dosiahli najlepšie výsledky. Doporučená teplota pre aplikáciu a podklad je od 10 - 30 ⁰C.

Aplikácia: štetcom alebo valčekom

Výdatnosť: z 1l prípravku cca 10 m²

Čas schnutia: 4 – 6 hodín za normálnych podmienok (20⁰C). Nízke teploty, zvýšená vlhkosť a zložky niektorých typov dreva môžu zvýšiť čas schnutia.

Biocídny výrobok

Používajte biocídy bezpečným spôsobom.
Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a pripojené informácie o výrobku.

Technické listy a karty bezpečnostných údajov na stiahnutie:

 KBU KROVSAN Profi .pdf
 TS Krovsan profi 2019.pdf

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

COLOR COMPANY KROVSAN PROFI + BEZFAREBNÝ 1 L

COLOR COMPANY KROVSAN PROFI + BEZFAREBNÝ 1 L

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: