Nový produkt

OPTIMAL TECHNICKÝ BENZÍN 3,4 L

12,90€

Technický benzín slúži na odmasťovanie a čistenie kovových predmetov.

Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci: Zaistite dobré vetranie na pracovisku. Používajte osobné ochranné pracovné prostriedky. Pri práci nejesť, nepiť a nefajčiť. Chráňte sa proti zasiahnutiu očí a poprskaniu pokožky a pred nadýchaním. Odmastenú
pokožku je vhodné ošetriť reparačným krémom. Pri zaobchádzaní je treba dbať na všetky protipožiarne opatrenia. Chrániť pred teplom, iskrením, otvoreným ohňom, horúcimi povrchmi.

Likvidácia obalov a odpadov: Riadne vyprázdnený obal odovzdať na zberné miesto nebezpečných odpadov. Obaly so zbytkami výrobku odkladať na mieste určenom obcou alebo predať osobe oprávnenej k nakladaniu s nebezpečnými odpadmi. Hasiace prípravky: Trieštivá voda, vodná hmla, ťažká, stredná, ľahká pena, hasiaci prášok. Pary vznikajúce na mieste požiaru zrážať trieštivým prúdom vody.
Skladovanie: Uchovajte pri teplote max. +5 až +25°C v suchej vetrateľnej miestnosti mimo zdrojov zapálenia. Chráňte pred
statickou elektrinou a priamym slnkom. Držte produkt mimo oixidačných činidiel a peroxidov. Horľavina I. triedy nebezpečnosti!
Výstražné slovo: Nebezpečenstvo (Dgr)
Obsahuje: Benzín ľahký Hydrogenovaný C4-C11
EC číslo: 265-151-9

Technické listy a karty bezpečnostných údajov na stiahnutie:

 KBU benzín technický OPTIMAL.pdf

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

OPTIMAL TECHNICKÝ BENZÍN 3,4 L

OPTIMAL TECHNICKÝ BENZÍN 3,4 L