Nový produkt

HAPPY CAT MINKAS URINARY CARE GEFLUGEL 10KG

28,50€

Happy Cat Minkas Urinary Care

Kompletné PREMIUM krmivo pre všetky dospelé mačky na podporu močových ciest.

Krmivo Happy Cat Minkas Urinary Care je šetrné a vyvážené kompletné Premium krmivo pre dospelé citlivé mačky. Kvalitné, ľahko stráviteľné hydinové proteíny a znížený obsah horčíka a fosforu pomáhajú znížiť hodnotu pH moča a tým preventívne odľahčiť zaťaženie obličiek. Je tak optimálnym šetrným krmivom pre všetky dospelé mačky na účinnú prevenciu ochorenia močových ciest.

Veľmi kvalitné živočíšne proteíny (84%*), absencia sóje a iných rastlinných bielkovinových extraktov, veľmi kvalitné obilninové suroviny a neprítomnosť umelých farbív, aróm a konzervantov dodávajú tomuto Premium krmivu výbornú stráviteľnosť a veľmi dobrý príjem. * z celkového obsahu proteínov 100% vyvážené a vhodné, BEZ umelých farbív, aróm a konzervačných látok, 0% pridaného cukru.

Obsahuje:

hydinový proteín** (27%), kukurica, kukuričná múka, oškvarky, hydinový tuk, rybia múčka, cukrovarské rezky* (odcukrené), lignocelulóza, slnečnicový olej, jablková dreň*, chlorid draselný, chlorid sodný, repkový olej, Juka schidigera* (0,04%); *) sušené, **) sušené, čiastočne hydrolyzované.

Recenzie

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

HAPPY CAT MINKAS URINARY CARE GEFLUGEL 10KG

HAPPY CAT MINKAS URINARY CARE GEFLUGEL 10KG